Divatos, szép formák, változatos, szebbnél szebb felületek, és az új módi, az alacsony rozetták: ezek jellemzik a TUPAI 5S Line kilincseit. Mindehhez a TUPAI-tól megszokott magas minőség, és a tartós kivitelezés társul. Ezen tulajdonságaik miatt, és jól eltalált ár-érték arányuk okán ezek a presztízs kilincsek ideális választást kínálnak az igényes ajtókra.

Mitől különlegesek a TUPAI 5S Line kilincsek?

  • 5mm magas, azaz inkább alacsony, diszkrét rozetták
  • tartós, fém alaplapos, rugós rozetták, erős, metrikus átmenő csavarok
  • DIN EN 1906 szabvány alapján 4. használati osztályba sorolt, azaz nagyon tartós, nagy igénybevételnek is ellenálló, vandálbiztos kilincsek
  • 5 év garancia az összes kilincsgarnitúra működésére
  • különleges és tartós felületek
  • köztük számos PVD felület, amelyekre a gyártó 30 év garanciát kínál
  • gyors szállítás: egyes modelleket azonnal, a többit pedig néhány napos határidővel szállítjuk

Mi az a PVD felületkezelés?

A PVD bevonat (az 5S Line termékcsaládban a PVD antracit és PVD matt bronz) egy különösen tartós felületet eredményez.

A gyártási eljárás a következő:

A kb. 400oC fokra felhevített, nagy tisztaságú bevonatoló anyag, főként titán, pára formájában van jelen egy hevítő kamrában, majd az elporlasztott anyag, fémgőz, felületi rétegként lecsapódik a bevonni kívánt termékre. Az elpárologtatott, porlasztott anyag gerjesztett állapotban van, ezt az energiát a bevonni kívánt terméknek adja le. A folyamat során, többféle reaktív gáz adagolása mellett, nagyon erős kötés alakul ki az alap felület és a fémbevonat között.

Erre a PVD bevonatra a TUPAI gyár 30 év garanciát biztosít rendeltetésszerű használat mellett. A felület tökéletesen karcálló, és biztosan nem fog megkopni az évek során.

TUPAI kilincseinket itt tekintheti meg.

Kategória: STÍLUSTECHNOLÓGIA