Büszkék vagyunk a Maestro rozsdamentes kilincsek minőségére. Hogy miért? Egy tucat érvünk van rá.Az alapanyag: rozsdamentes termékeink gyártásánál kizárólag a legjobb, AISI 304 minőségű rozsdamentes acélt használjuk.


Csak ez a kiváló alapanyag garantálja azt, hogy termékeink valóban rozsdamentesek maradjanak, még párás környezetben is. Egyes gyártók az alacsonyabb árak érdekében gyengébb, pl. AISI 201 minőségű acélból készítenek kilincseket, ami viszont már nem nyújt garanciát a rozsda ellen, így kilincs célú felhasználása nem is javasolt.

A Maestro kilincsek esetében éppen ezért elképzelhetetlen egy ilyen kompromisszum. Ugyanígy a cső formájú kilincsek anyagvastagsága és a tengelyfogadó betét anyaga szempontjából sem engedünk a minőségből. A falvastagság nem mehet a még biztonságos szint alá, a betét pedig vagy acél vagy réz, nem pedig pl. a könnyen megmunkálható, ezért olcsóbb, de egyben könnyen deformálódó alumínium.
Ezeket a megoldásokat mi meghagyjuk másoknak. Ön így nyugodt lehet: a Maestro kilincsek biztosan nem fognak elhajlani a rácsimpaszkodó gyerekkezektől.

Tartós és stabil felszerelés: a Maestro rozsdamentes kilincsek átmenőcsavarral és azok megvezetéséhez és fogadásához szükséges, a rozetta alaplapjából kiálló persellyel szerelhetők. A hazánkban használatos falcos ajtókra ezek nélkül nem lehet stabilan felszerelni a kilincseket.

Más, gyenge minőségű, alsó kategóriás kínai acéltermékeknél egy egyszerű acéllemez az alap. Nincsenek a rozettát stabilan tartó, a rozetta síkjából kiálló, a rozettához fixen rögzített perselyek. Őt, gyakran az átmenő csavaros felszerelés sem megoldott. És önmagában a persely nélküli sima átmenőcsavar is csak félmegoldás lenne, mivel a perselyeknek jelentős szerepe van a kilincsek stabil rögzítésében. Nélkülük egy idő után kialakul a kilincsek lötyögése. Az ilyen kilincsek vásárlását nem javasoljuk. Mi ilyen rozsdamentes termékeket nem értékesítünk, mivel így nemcsak hogy instabil lesz a rögzítés, hanem az ajtó felülete is helyrehozhatatlanul károsodhat.

A kilincseket a tengelyhez rögzítő két hernyócsavaron menetrögzítő anyagot alkalmazunk.

Ez megakadályozza a kilincset rögzítő hernyócsavar kilazulását, a kilincs későbbi lötyögését, végül leesését.

Termékeink könnyű felszereléséhez ingyenes papír fúrósablont biztosítunk, de igény esetén profi fúrósablont is vásárolhat viszonteladóinknál.

Ráadásul egyre több inox termékünk csomagolásán jelenik meg a kivágható papír fúrósablon. A fúrósablonok segítségével könnyebb házilag is precíz furatokkal előkészíteni az ajtót, és átmenő csavarokkal rögzítve, stabilan, egyszer s mindenkorra jól felszerelni a kilincseket.

Termékeink még könnyebb szerelhetősége céljából részletes szerelési útmutatót és több szerelési videót is talál honlapunkon, többek között a rozsdamentes rozettás kilincseinkhez is.

Megbízhatóság: kilincseinkkel 20 éve vagyunk jelen a magyar piacon, termékeinkért garanciát vállalunk.

A piac egyik legstabilabb és legrégebbi szereplői vagyunk, és ezután is hosszú távra tervezünk. Így a Maestro kilincseket vásárlók joggal számíthatnak arra, hogy egy évek múlva jelentkező pótrendelés, vagy egy esetleges garanciaigény esetén is itt leszünk, hogy kiszolgáljuk őket.


A készlet: az egyes Maestro rozsdamentes modellekből – modelltől függően – több százat vagy több ezret tartunk dunaharaszti raktárunkban. Ez különösen fontos lehet akkor, amikor Önnek sürgősen van szüksége a kilincsekre. Ránk ilyenkor is számíthat.

Rozsdamentes kilincseink gyártása részben Kínában történik, de más termékekhez képest fontos különbség, hogy a Maestro termékek műszaki tartalmát – típustól függően – olasz, német vagy holland mérnökök hangolják be. A gyártást is nyugat-európai szakemberek és magyar kollégáink irányítják és ellenőrzik.

Más, elsősorban kínai kilincsmárkák fő piaca Kína, Ázsia, az Egyesült Államok, az arab országok, Oroszország stb. Ott az ajtók másképp csukódnak (falc nélküliek), az ajtókban másfajta zárak vannak és teljesen más szabványok érvényesülnek. A mi fő piacunk ezzel szemben Magyarország. Ezért a termékeink kifejezetten az európai, és azon belül is a magyar piacra vannak optimalizálva, a magyar szabványok, műszaki adottságok és igények maximális figyelembevételével.

Amennyiben a vásárlás vagy egy-egy építkezés során különleges szakmai igények merülnek fel, az esetek 99%-ában azokat is meg tudjuk oldani széles választékunk, gyártói hátterünk és kollégáink szakmai tudása segítségével.

kilincstengely pánikfunkcióval

És még egy érv: 2018-ban mintegy félmillió garnitúra kilincset értékesítettünk. Ilyen mennyiség mellett egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne a maximumra törekedjünk minőség és műszaki tartalom terén. Ha nem így tennénk, nekünk is, és partnereinknek is folyamatosan hibás termékek javításával kellene foglalkozni.
A félmillió kilincs ugyanakkor azt is lehetővé teszi, hogy vásárlóinknak a legjobb ár-érték arányú termékeket tudjuk biztosítani. Éljen Ön is ezzel a lehetőséggel!

Kategória: TECHNOLÓGIA