A kilincseket bízza ránk! maestro a facebookon
Főoldal         Kilincsek        Viszonteladóink        Stílusajánló          Műszaki szaktanácsadás        Szerelési útmutatók         Katalógusok         Partnereinknek         Magunkról         Elérhetőségek     
ANTIBAKTERIÁLIS KILINCSEK

antibakteriális kilincsekA kilincsek fontos közvetítőszerepet játszanak a baktériumok életében: aki megfogja a kilincset, rátapasztja saját baktériumait és egyben átveszi a rajta hemzsegő bacilusok egy részét. Ez ellen védekezhetünk alapos és rendszeres kézmosással és a kilincsek tisztításával, de ez nem könnyű, főleg kézmosási szokásaink ismeretében: egy felmérés szerint a nyugat-európai felnőttek 40%-a nem mos kezet a WC használata után. És akkor a gyerekekről még nem is beszéltünk.

Vásárolja meg antibakteriális kilincseinket itt:     kilincsvilág webáruház      kilincstár      kilincsgyár


Erre a problémára nyújtanak megoldást a Maestro új AntiGERM kilincsei:

antigerm kilincsek

antigerm kilincsA kilincsek a lakás legszennyezettebb területei közé tartoznak. Mivel mindannyian, otthoniak is, idegenek is megfogjuk, a bakteriális fertőzések terjesztésében kiemelt szerepet játszanak. Az AntiGERM ezüst-ionos bevonattal ellátott kilincsek a felületükre kerülő baktériumok több, mint 99,99%-át elpusztítják, amint ezt független kutatások is alátámasztják.

 

Az ezüst-ionok az olyan súlyos, sőt esetenként halálos veszedelmet jelentő baktériumokat is néhány perc alatt megsemmisítik, mint a Coli, a húsevő MRSA, vagy a Legionella. Éppen ezért az AntiGERM ideális megoldás arra, hogy otthonát biztonságossá, egészségessé alakítsa, és hasonlóan ideális minden olyan helyen, ahol a higiénia életbevágóan fontos: kórházakban, klinikákon, rendelőkben, bölcsődékben, idősek otthonában, iskolákban, stb. A bevonat rendkívül tartós, és különösebb karbantartást sem igényel. Ráadásul most az antibakteriális kilincsek ára is sokkal megfizethetőbb, ma már egyáltalán nem számítanak luxuscikknek.

 

Ismerje meg raktárkészleten tartott AntiGERM felülettel bevont, kifejezetten erős igénybevételre kialakított, projekt minősítésű kilincseinket:

antigerm kilincs
Thema AntiGERM

rozsdamentes acél
antigerm kilincs
Rondo AntiGERM
rozsdamentes acél
antigerm, antibakteriális kilincs
Quadra AntiGERM
fényes króm
antibakteriális kilincs, antigerm
Quadra AntiGERM
matt króm

 

 


Évek óta sikerrel használják ezeket a termékeket kórházakban, műtőkben, rendelőkben,
de kifejezetten ajánljuk bölcsődékbe, óvodákba, konyhákba, közös WC-kbe és persze otthonunkban is biztonságot nyújtanak a betolakodó bacilusok ellen.

antibakteriális kilincsek          antibakteriális kilincsek

 Antibakteriális kilincseinket az alábbi webáruházakon keresztül is megrendelheti:
kilincsvilág webáruház      kilincstár      kilincsgyár
 
 fsb kilincsek      mandelli kilincsek       Maestro kilincsek       Maestro Tupai kilincsek       DND kilincsek

LARTECH-MAESTRO KFT.
2330, DUNAHARASZTI, NÉMEDI ÚT 100.
TEL.: +36 24 537 175       FAX: +36 24 537 177
E-MAIL: INFO@KILINCSEK.EU